Toimituksen anteeksipyyntö
  [23-10-07]  
Toimituksen virallinen anteeksipyyntö.

Ikäväksemme olemme saaneet varsin kriittistä ja kieltämättä myös aiheellista palautetta reportterimme Paavo Moposen varsin piiskaavasta ja piikikkäästä
kisaraportoinnista.
Toimituksessa haluaisimmekin esittää virallisen anteeksipyynnön niitä kuljettajia kohtaan, joita Moponen on käsitellyt kolumnissaan asiattomasti. Olemme toimituksessa antaneet Moposelle virallisen varoituksen asiattomasta tekstistä, sekä varoittanut häntä menemästä vastaisuudessa liiallisuuksiin arvosteluissaan. Asiat asioina ja jääköön henkilökohtainen kritiikki raportoinnin ulkopuolelle. Omat spekulaatiot ja asiattomat kielikuvat ovat vastaisuudessa kiellettyjä.

Olemme myös täysin tietoisia siitä, että jokainen kuljettaja omine erilaisine avuineen on erittäin tärkeä tälle sarjalle, emmekä halua kenenkään pahoittavan mieltään Moposen piikikkäästä ja asiattomasta kielen käytöstä. Toimituksemme on valmis menemään jopa niin pitkälle, että korvaamme Moposen uudella toimittajalla, mikäli se on yhteistyön jatkumisen edellytyksenä.

Joka tapauksessa tulemme vastaisuudessa hyväksyttämään kaikki julkaisemamme tekstit MFIA:n määräämässä tahossa, jotta asiattomuuksilta vältytään.

Erittäin paljon pahoitellen

Vastaava päätoimittaja Wurray Mulkker
 
MFIA,
k a r t - k e k e t  2007