tallitiedotteet
  [23-10-13] Slowmotion Surprise  
v i r a l l i n e n    t a l l i t i e d o t e
SLOWMOTIONIN KRIISI SELäTETTY
  Slowmotion tallin tukipilarin, Maxus Tröllin, virkavapaalle siirtymisen seurauksena kriisiin syöksynyt organisaatiomme on nousemassa takaisin jaloilleen!

Historiamme vakavin kriisitila käynnisti keijomoottoriurheilukansaa kohahduttaneen tapahtumasarjan, joka huipentui eilisiltana 22.10.2013 kello 19:34, jolloin tallimme ansiokkaan Managementin onnistui viimein sinetöimään sopimus Keijo-aatteeseen mieltyneen uuden tulokkaan kanssa.

Kriisin pohjalla riutunut organisaatiomme sai hädän hetkellä veljellistä tukea myös kilpailevilta Keijo-organismin jaostoilta, mikä osoittautuikin korvaamattomattomaksi avuksi tallimme eloonjäämisprosessissa. Erityiskiitos Cousines ja Butt-Heiteck tallien edustajille.

Minun on ilo ja kunnia toivottaa, Tim Duster, Tervetulleeksi Slowmotionin glamouria ja nitrometaanin katkua huokuviin sinisiin ajohaalareihin ja osaksi kuninkaallista Keijo-organismia.

Duster on elämänsä aikana osoittanut hämmästyttävää tilannenopeutta enemmän ja vähemmän erikoisssa yhteyksissä ja näinolen "pölyttäjään" kohdistuvat odotuksemme ovat luonnollisestikin korkealla. Maurizio Maranellon ei kuitenkaan ole syytä kokea kiistattomilla ansioillaan lunastamaa paikkaansa uhatuksi, sillä Slowmotionin avaralle taivaalle mahtuu kaksi ylivertaista tähtikuljettajaa.

DJ Slow
 
Slowmotion Surprise: DJ Slow