Railers Power Disco

Radio

Kuuntelohjeet

Helpointa on kuunnella railers.fi sivuston soittimella ruudun oikeassa alanurkassa. Tämä soitin alkaa soittamaan automaattisesti eli tarkista ensin onko kaiuttimissasi voluumi täysillä. Jos et näe soitinta sivun alalaidassa tai se ei soi, tarkista onko selaimessasi Javascript sallittu. Jos olet sattumoisin pudonnut lähetyksestä voit palata painamalla soittimen Play nappulaa.

Musavisassa tärkeä lyhyt lähetysviive saadaan aikaiseksi juuri tietokoneella kuunnellessa ja tämän sivun soitinta käyttäen. Jos sinun kuitenkin pitää käyttää ulkoista soitinta, laita streamin osoitteeksi

http://railers.fi:8000/rpdr.ogg (192kpbs, stereo)
tai
http://railers.fi:8000/rpdr.mp3 (128kpbs, stereo)
tai
http://railers.fi:8000/rpdr.64.mp3 (64kpbs, stereo)

PCllä klikkaa linkkiä http://railers.fi:8000/rpdr.ogg tai http://railers.fi:8000/rpdr.mp3 ellei tämän sivun soitin toimi. Kokeile myös kaikilla selaimilla mitä koneesta löytyy. Päivitä selain tuoreimpaan mahdolliseen! Sinulla tulee myös olla toimiva Java ja Flash.

Vihje: Jos epäilet isoa lähetysviivettä, voit lopettaa soiton hetkeksi ja palata takaisin painamalla play nappulaa. Tällöin viiveesi laskee takaisin normaaliin 1-3sek luokkaan.