Railers Power Disco

Ja taas Railers Power Disco Radio on air 23.1.2021 klo 16:55! Edellisestä kerrasta vasta 1v! Kytke internetvehkeesi stereoihisi ja anna wattien palaa!

Railers Power Disco aloitti vuonna 1983 ja on edelleen elossa, verkossa. Rentoudu Railerssin poikien kanssa. Ota olut, ota toinenkin. Viinikään ei pahenna, vaan se parantaa lähetyksen laatua, joten varauduthan kunnolla. Avaa Facebookissa ryhmä https://www.facebook.com/groups/railers ja osallistu virtuaaliseen musavisaan Facebookissa.DeeJay´s

Eläkkeellä Funkataan

Mikä musiikkilaji on liikuttanut eniten koko tanssivan maailman lanteita? Minkä tahdissa hikinorot ovat valuneet selkää pitkin ja kenkien korot ovat kasvaneet ainakin sentin? Let There Be Funk. Aamen.

Tällä mannertenvälisellä yliäänilennolla tarjoillaan sielullisen illallisen jälkeen jälkiruoaksi avecin kera jazzia, funkia ja jazz-funkia. Tervetuloa mukaan!

Kooman Kolinat

Poing, Poing, Poing.

Railersin kellarin tuoksuinen Toolroom Party ottaa sinusta otteen ja heittää torsoasi tunnelmasta toiseen.

Levyraato

Uutuuskappaleet aina vuodesta 1950 lähtien ottavat toisistaan mittaa tässä jännittävässä pikapyrähdyksessä. Paljonko Billy Oceanin Loverboy saa pisteitä? Entäs Stray Catsin Rock This Town? Vain kuuntelemalla voit tietää!

Musavisa

Mikä parasta kuin osoittaa ylivertainen musiikkitietämys muulle sosiaalisen median maailmalle juurikaan liikkumatta kotisohvalta mihinkään.

Musavisassa pääset testaamaan musiikkitietämyksesi muiden kuuntelijoiden kanssa. 15-20 kysymystä esitettynä radioaalloilla ja vastaukset Facebookin ryhmään (https://www.facebook.com/groups/railers). Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi myös hämmästystä osakseen!